QA Manager

Heb jij passie voor kwaliteit en zet jij graag jouw leidinggevende competenties in? Dan is dit wellicht de rol voor jou! 

Wie zijn wij?

FLM food Group levert eersteklas houdbare groente- en fruitproducten. Zorgvuldig diepgevroren, geblancheerd, gepasteuriseerd of gesteriliseerd. En tailor-made voor onze klanten geproduceerd en verpakt in dozen, zakken, emmers, blik of pouches. We hebben alle kennis en techniek in eigen huis om maatwerk te leveren voor elke toepassing. Altijd met maximale versheid en van de hoogste kwaliteit. FLM levert wereldwijd aan de foodservice en de voedingsindustrie, volgens de hoogste internationale eisen.

Kwaliteit leveren, betekent voor ons ook werken op een zo duurzaam mogelijke manier, met aandacht voor mens en milieu. We bieden onze medewerkers ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een goede onderlinge samenwerking en betrokkenheid vinden we erg belangrijk. We willen dat medewerkers zich bij ons thuis voelen en zorgen daarom voor een vertrouwde, collegiale en stimulerende omgeving. Veel van onze medewerkers werken dan ook al lange tijd bij ons.

Functieomschrijving
Als QA manager bent je verantwoordelijk voor het optimaliseren, implementeren, uitvoeren en borgen van het kwaliteitssysteem conform de richtlijnen van de BRC en FSMA standaarden. Je zorgt voor informatievoorziening aan de organisatie op het gebied van de voortgang t.a.v. doelstellingen en kwaliteitsbeleid. Je doet interne en begeleidt externe audits en draagt zorg voor de juiste afhandelingen van afwijkingen. Je stuurt het voedselveiligheidsteam aan en zorgt voor een optimale communicatie binnen de organisatie en richting de klant als het gaat om afwijkingen en verbeteringen. Tot slot beheer je ook het artikelenbestand en specificatiesysteem.

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven levensmiddelentechnoloog of levensmiddelenmicrobioloog met enkele jaren ervaring kwaliteitszorg. Je bezit kennis van BRC/IFS of FSCC 22000 en HACCP systemen alsmede ervaring met de implementatie en het onderhoud van dergelijke systemen. Je bent nauwkeurig, standvastig en bezit een stevige daadkracht. Je werkt in een platte organisatie, waardoor je nauw samenwerkt met productontwikkeling, kwaliteitscontrole, en productie. Je functie is veelzijdig, je bent zowel op kantoor als veel in productie en op het lab te vinden. Je bent in staat om oplossingsgericht en bedrijfsbreed te denken, en haalt voldoening uit samenwerking en het enthousiasmeren van mensen. Je bezit het vermogen om overzicht te houden, hoofd en bijzaken te onderscheiden en bent van huis uit analytisch.

Functie eisen

Solliciteren
Interesse? Dan komen wij graag in contact met jou! Je kunt je interesse kenbaar maken door jouw motivatiebrief en CV te mailen naar i.knijnenburg@flmfoodgroup.com